Dagje uit!

Dagje over de grens!

Vandaag zou het een zonnige dag worden en dan is het zonde om er niet op uit te gaan. Wij gingen dan ook aan het begin van de middag op pad. Dit keer gingen wij naar Pier 99 in Nordhorn!

Bij Pier 99 kan je lekker op het terras zitten met uitzicht over de Vechtesee. Je kan er lekker wandelen, kanoën en met een waterfiets het water op. Voor 3,50 euro per persoon kan je een uur gebruik maken van een waterfiets. Je kan met maximaal 6 personen op een waterfiets, 2 personen fietsen en de andere 4 genieten lekker van het zonnetje en de omgeving!

Na een uurtje op het water zijn wij naar het centrum van Nordhorn gelopen, dit is 1,5 km lopen ongeveer dus goed te doen. Daar hebben wij lekker op een terrasje gezeten en wat gegeten. Naast ons terras zat een druk bezochte ijssalon en wij zagen het ene na het andere lekkere ijsje voorbij komen. Na het eten zijn wij dan ook opgeschoven naar het terras van de ijssalon. Mark, Rowena, Selena en ik kozen voor een ijscoupe en Ricardo voor een koffie een heerlijke afsluiter van deze zonnige zondag.

Gaan jullie wel eens een dagje uit over de grens? Wij wonen in Twente en rijden zo de grens over. Vooral de dierentuinen in Duitsland spreken ons erg aan. De dierentuinen zijn vaak ruimer opgezet, schoner en ook zeker goedkoper! Heb jij nog tips voor leuke dagjes uit deel ze dan vooral hieronder.

Liefs Gerrie

Heerlijke ijsjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *