Food

Hoe leuk is deze taart?

Unicorn cake

Hiep hiep hoera, vandaag ben ik 38 jaar geworden. Ik doe niet veel meer aan mijn verjaardag, gewoon omdat ik daar geen zin in heb. Ik geniet deze dag gewoon van en met mijn gezin en vanavond gaan wij gezellig uit eten. De verjaardagen van de kinderen vieren wij altijd wel met familie.

Maar ook al vier ik het niet echt, er hangen altijd wel slingers en ook is er altijd wel een taart. Dit jaar kwam ik een leuke taart tegen op de blog van Hare majesteit. Een No bake unicorn taart, dit is een naturel kwarktaart van bijvoorbeeld Dr. Oetker. Het is heel makkelijk te maken en je kan hem helemaal maken zoals jij dit wil.

Wat heb je nodig voor deze taart?

  • 1 pakje naturel kwarktaart , Dr oetker
  • 500 gram kwark
  • 250 ml slagroom
  • 60 gram boter
  • kleurstof , kleuren naar keuze
  • bakvorm , 20 cm werkt het mooiste

Volg de aanwijzingen op de verpakking van de kwarktaart, maar verdeel het kwarkbeslag eerst over verschillende schaaltjes en voeg kleurstof toe. Vervolgens schep je kleur voor kleur in de bakvorm. Wij hebben laag over laag gedaan maar dit kan je natuurlijk ook door elkaar heen mengen voor een ander effect.

Wij hebben de taart een nacht in de koelkast laten staan en er vervolgens nog een aantal leuke unicorn sprinkles van Dr. Oetker overheen gestrooid. Wat vinden jullie van de taart die Rowena en ik hebben gemaakt? Ga je ooit zo’n unicorn taart maken tag mij er dan in want ik vind het leuk om jullie creaties te zien.

Liefs, Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *