Foto weekoverzicht

Week overzicht!

Hier een foto overzicht van ons weekje herfstvakantie. Niet dat wij hele bijzondere dingen hebben gedaan, vooral genoten van het niet zoveel moeten.

Aan het begin van de week heb ik deze leuke houten poppetjes ontvangen die ik heb gewonnen met een winactie op Instagram. 5 poppetjes die ons gezin uitbeelden, leuk toch?

Op dinsdag zijn wij naar tv opnames geweest van Holland’s got talent. Dit waren de voorrondes in het theater in Zwolle. Het was leuk om een keer hierbij aanwezig te zijn, de uitzendingen komen in Januari op tv.

Woensdag hebben wij niet veel gedaan, gewoon een relax dagje thuis.

Donderdag ben ik samen met de meiden en ons neefje Liam naar Ballorig geweest, dit was erg gezellig. De meiden vinden het altijd erg leuk als er een neefje of nichtje bij ons komt spelen.

In de avond toen wij ons neefje naar huis brachten kreeg ik tijdens het auto rijden pijn in de borststreek. Uiteindelijk is de ambulance dienst nog geweest voor een hartfilmpje , gelukkig waren er geen grote gekke dingen te zien. Voor een uitgebreid verslag kan je kijken op mijn Instagram!

Op vrijdag heb ik maar een dagje rustig aan gedaan, ben alleen even een uurtje op visite geweest bij een vriendin. Wij zijn al vriendinnen vanaf de middelbare school, ruim 24 jaar!

Het weekend was iedereen een beetje zijn/haar eigen ding aan het doen. Zaterdag moesten Mark en ik allebei werken. En in de avond waren Selena en ik alleen thuis. Zondag was ook iedereen weer een groot deel van de dag weg en heb ik maar wat in huis gedaan zoals wasjes draaien, moet ook gebeuren. En de kraker Ajax – Feyenoord gekeken tussen de bedrijven door. Helaas was dat een domper die wedstrijd.

Hoe was jullie herfstvakantie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *