Gezin

Een zondag zoals een zondag hoort te zijn!

De zondag is echt een dag waar ik naar uit kijk, niets moet en alles kan. Alle andere dagen is het altijd maar rennen en vliegen, je kent het wel; school, werk, boodschappen doen, afspraak hier en afspraak daar! De zondag probeer ik dan ook altijd vrij te houden voor ons allemaal. Dit lukt natuurlijk niet altijd, maar zoveel mogelijk gaat er een kruis in de agenda.

Vandaag was het zo’n zondag, niets moet en alles kan. Ik was zelf zoals meestal gewoon op tijd wakker en heb eerst even lekker met een kop koffie in de tuin gezeten, heerlijk in het zonnetje! Mark kwam rond half 11 uit bed rollen en Ricardo een half uurtje later. Selena was al wakker maar lag nog lekker in bed en Rowena lag al vanaf gisteren op de bank omdat ze ziek is. Rond het middaguur bedachten wij dat het wel leuk was om even ergens te gaan wandelen. Ik zocht op het internet een leuk wandelgebied uit en we maakten ons klaar om de deur uit te gaan. Rowena ging niet mee omdat ze ziek is en Selena had niet zoveel zin dus gingen wij met zijn 3en op pad.

We reden naar de Duitse grens bij Haaksbergen, natuurgebied de Witte veen. Het was een prachtig gebied met o.a. 50 schotse hooglanders. We zagen een paaltje met verschillende pijlen voor routes alleen was er nergens een bord te bekennen met de afstanden van deze pijlen dus zijn wij maar gewoon gaan lopen. We liepen de route zoals die werd aangegeven op de paaltjes zonder te weten wat de afstand was. Op het internet kon ik maar 1 route vinden en die was 8,6 km dus ik dacht als die het is dan is het prima. Uiteindelijk bij terugkomst bij de auto bekeek ik op mijn telefoon wat wij hadden gelopen en het was inderdaad de 8,6 km. Dit was goed te doen, maar meer had voor deze dag ook zeker niet gehoeven haha.

Op de terugweg heeft Mark mij even afgezet bij de supermarkt en is hij eten gaan halen bij de chinees. Ricardo heeft nog gezellig bij ons mee gegeten en rond 19.45 uur is hij naar zijn eigen huis gegaan. Wij hebben de rest van de avond lekker op de bank gehangen, miljoenenjacht en voetbal gekeken. Vervolgens kijken wij elke avond nog even hart van Nederland en dan zit de zondag er voor ons weer op. Het weekend gaat altijd te snel voorbij helaas.

Dit was in ieder geval een zondag zoals een zondag hoort te zijn, niets moet en alles kan! Wat doe jij het liefst op een vrije (zon)dag?

Liefs Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *