gezondheid

De lente is begonnen,daarmee ook het hooikoorts seizoen!

De lente is begonnen, hoe fijn is dat? Ik ben echt een lente / zomer mens want heb echt een hekel aan de kou. Maar er zitten niet alleen maar voordelen aan het voorjaar.

Hier thuis hebben Mark en Rowena elk jaar last van hooikoorts, ze hebben dan echt last van hun ogen en neus. Nu krijgen ze hier wel medicijnen voor van de huisarts maar dit werkt niet altijd even goed dus is het elk jaar weer even zoeken naar wat er wel of niet werkt.

Ik kreeg een tijdje geleden hooikoorts oogdruppels aangeboden om uit te proberen en hier zeg ik geen nee tegen. Omdat hun er zoveel last van hebben sta ik altijd open voor iets nieuws. Het gaat om oogdruppels van Similasan! Deze steriele oogdruppels zijn geheel op natuurlijke basis. Ook zijn de druppels na opening nog 3 maanden houdbaar zodat je er het hele seizoen gebruik van kan maken wat heel prettig is.

Bevochtigd en dus kalmeert jeukende en geïrriteerde ogen.

Op dit moment hebben ze nog geen last, maar het voorjaar is nog maar net begonnen en de druppels gaan ze zeker nog nodig hebben. Ik zal na het hooikoorts seizoen zeker nog laten weten hoe de druppels hier zijn bevallen. Heb jij of iemand in je gezin last van hooikoorts en heb je eventueel nog tips deel ze dan hieronder, wie weet heeft iemand anders iets aan jou tip!

Liefs Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *