Interieur

Klussen in huis!

Oude ikea kastjes opgeknapt, dit is het eindresultaat!

Het interieur is sinds een jaar steeds meer een hobby van mij geworden. Dit begon vorig jaar toen onze vloer kapot ging en wij op zoek moesten naar een andere vloer. De andere vloer kwam er maar dit was nog maar het begin.

Toen de vloer erin lag vond ik onze meubels er niet meer zo leuk bij matchen. Dus ik ging op zoek naar andere meubels. Ook kwam er een ander kleurtje op de muur. Nu het beneden aardig naar onze zin is heb ik al weer genoeg andere plannen bedacht. Het enigste probleem is tijd, ik kom echt tijd tekort haha. (wie niet?)

Wat wil ik de komende maanden nog gaan veranderen in huis? Gelukkig geen grote verbouwingen maar gewoon een verfje hier en een verfje daar. Of een nieuw bed hier en andere gordijnen daar haha.

  • Slaapkamer van Selena afmaken, aankleding.
  • Slaapkamer van Rowena een nieuw kleurtje geven.
  • Slaapkamer van ons helemaal opknappen, liefst met een nieuw bed.
  • Van Ricardo zijn oude kamer wil ik voor mij een werkkamer maken.
  • Hal beneden een nieuw kleurtje geven en opnieuw aankleden.
  • Keuken een nieuwe kleur geven.
  • En ook de tuin staat nog op het lijstje. Alles goed opruimen en weer leuk aankleden voor de zomer.

Dit zijn wel de belangrijkste punten die er op mijn lijstje staan voor de komende tijd. Maar zoals ik al eerder vertelde kom ik gewoon tijd tekort. Over 2 weken hebben wij hier de mei vakantie en dan wil ik een begin gaan maken met de slaapkamers. Ik moet toch ergens beginnen.

In de laatste jaren hebben wij weer veel spullen verzameld in huis en ook daar wil ik iets aan gaan doen. Ik wil alles eens goed gaan uitzoeken en alles wat wij al een jaar niet hebben gebruikt gaat of naar de kringloop of naar de vuilstort. Ben helemaal klaar met al die overvolle kasten. Mocht je nog tips hebben dan hoor ik het graag.

Zodra er een kamer af is dan deel ik dit natuurlijk met jullie hier op mijn blog. En als je het leuk vind kan je mijn interieur account op instagram ook volgen. Wat wil jij nog graag veranderen in huis?

Liefs, Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *