Review

Mijn ervaring met Hello Fresh!

1 van de gerechten!

Om gelijk maar met de deur in huis te vallen, ik ben geen keukenprinses en zal dit waarschijnlijk ook nooit worden. Ik vind het gewoon niet zo leuk, je staat de hele tijd in de keuken aan het einde van een ‘lange’ dag, het word een troep in je keuken en het eten is binnen 10 minuten alweer op! Dan heb ik het nog niet eens over het dagelijkse drama “wat zullen wij gaan eten vandaag”

Toen ik de vraag kreeg of ik een Hello Fresh box wilde testen hoefde ik hier niet over na te denken. Gewoon 3 dagen niet te hoeven nadenken “wat eten wij vandaag” was al een pluspunt voor mij. Maar wat vind ik nu echt van een maaltijdbox, in dit geval de Hello Fresh maaltijdbox ? Hieronder lees je mijn mening.

Bij Hello Fresh kan je zelf kiezen voor hoeveel dagen jij Hello Fresh wilt ontvangen, wij hebben gekozen voor 3 dagen. Ook kan je aangeven voor hoeveel personen de maaltijd moet zijn. Als je deze keuzes hebt gemaakt kan je kiezen uit verschillende boxen bijvoorbeeld Quick & Easy box, veggiebox of de originalbox. Na al deze keuzes kan je gaan kiezen uit diverse recepten waardoor er altijd wel iets tussen zit wat je lekker lijkt.

Samen met Rowena heb ik 3 gerechten uitgekozen, dit omdat Rowena het ook af en toe leuk vind om te koken. We konden kiezen op welke dag wij de box wilden ontvangen, dit vind ik zeker een pluspunt. De avond voor de bezorging ontvang je ook nog een sms met het tijdstip van bezorging en ik moet zeggen de bezorger was echt netjes op tijd. De 3 maaltijden zaten netjes verpakt in aparte papieren zakken zodat je alles per maaltijd bij elkaar hebt. In de doos zit ook een welkoms boekje waarin vermeld staat welke basis ingrediënten je zelf nog moet aanschaffen. Ook vind je in de doos per maaltijd een kaart waarop stap voor stap vermeld staat hoe je de maaltijd klaar maakt, heel duidelijk!

Samen met Rowena heb ik de maaltijden klaar gemaakt en ik moet zeggen dat het mij goed bevallen is. De maaltijden waren echt lekker en goed te maken. Ik ben nogal een moeilijke eter als het om nieuwe dingen gaat maar zelfs ik vond het lekker. Nieuwe gerechten klaar maken vond ik heel leuk, wellicht word ik dan alsnog een keukenprinses haha! En wat ik het meest positieve vind aan Hello Fresh was dat ik gewoon die 3 dagen niet dacht wat zullen wij vandaag gaan eten, zo fijn!

Ik hoor vaak van mensen dat ze Hello Fresh niet willen gaan proberen omdat het best prijzig is en dan snap ik zeker want heel goedkoop is het inderdaad niet. Er zijn veel kortingscodes te vinden voor Hello Fresh bijvoorbeeld op de site van maaltijdbox.com en dan zal ik het je zeker aanraden. Vind jij koken leuk of hoort het er gewoon bij voor jou?

Liefs Gerrie

Kaart met uitleg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *