Shoplog

Robijn wasmiddel, super aanbieding!

Wij wassen wat af in ons gezin, elke dag wel een wasje. Met nog 2 thuiswonende pubers is dat ook niet zo gek. Nu vliegt de wasmiddel er hier doorheen, dus toen ik deze aanbieding voorbij zag komen kon ik deze niet voorbij laten gaan. 

Op facebook werd ik getagd op een pagina met tips en eerst dacht ik geen zin om te lezen maar toch klikte ik het even aan. Want als je slim gebruik maakt van de aanbieding levert dat je veel voordeel op. 

Het werkt als volgt : Ga naar de site van http://www.cashbackXL.nl en registreer je op hun pagina. Vervolgens zoek je op hun pagina de aanbieding op van de Jumbo. Als je dan voor het eerst iets besteld bij de jumbo en je registreert dan krijg je 10,00 euro korting op je bestelling als nieuwe klant. Daarnaast krijg je van CashbackXL ook 7,00 euro terug op je account. In totaal heb je dan 17,00 euro korting op je bestelling. Als je daarnaast 1+1 gratis artikelen koopt heb je meer voordeel. 

Wat heb ik gekocht? Ik heb 8 flessen Robijn wasmiddel gekocht twv 60,16 euro. Door de 1+1 actie en de 10,00 euro korting heb ik in totaal 41,12 euro bespaard bij de Jumbo en daarnaast krijg ik nog 7,00 euro terug van CashbackXL, totale besparing is dan 48,12 euro. Ik heb dus 8 flessen Robijn wasmiddel voor 12,04 euro. Nu is deze aanbieding maar geldig tot 10 januari, maar er zijn en komen nog meer aanbiedingen op cashbackXL dus zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. En nee dit is geen gesponsorde blog, maar gewoon een tip van mij voor jou. Als je nog vragen hebt stel ze gerust hieronder of stuur een pb op instagram. 

Liefs, Gerrie

Robijn wasmiddel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *