Shoplog

Shoplog van diverse winkels!

Hieronder laat ik jullie zien wat ik afgelopen week heb gekocht bij een aantal verschillende winkels. Het zijn vooral leuke en betaalbare spullen.

Deze leuke bordjes €1,44 en cupcakevormpjes €1,38 kocht ik bij Sostrene Grene.

Ook deze leuke Happy Birthday kaarsjes vond ik bij Sostrene Grene, leuk voor mijn verjaardag aanstaande maandag hihi!

Naast de leuke cakevormpjes kwam ik ook deze muffin bakmix tegen bij Sostrene grene. Heerlijke muffins met cacao, ben benieuwd. Ik betaalde voor dit zakje €2,80

En ja hoor ook deze roze spons komt van de Sostrene grene en kost €0,69 geen geld toch? Ze verkopen deze in meerdere pastel kleuren.

Naast alle bovenstaande artikelen verkopen ze bij Sostrene grene ook diverse kantoorartikelen en leuke stickers zoals deze. Leuk om op een cadeautje of kaartje te plakken. De stickers kosten €0,97 en er zitten 2 velletjes in.

Deze geurkaarsjes komen van de Primark €1,20 Altijd als ik in de Primark ben moet ik even bij de woonartikelen snuffelen en ik neem altijd wel wat geurkaarsjes mee. Ik vind ze lekker ruiken, niet te overheersend want daar hou ik niet van.

Deze gezichtsmaskertjes komen ook van de Primark en hier betaal je €1,00 per maskertje voor. Ik heb er 3 mee genomen om een keer met de meiden samen een maskertje op te doen. Foto volgt misschien wel op instagram haha.

Nog meer bak vormpjes, je zou haast denken dat ik een keukenprinses ben maar nee hoor dat ben ik nog steeds niet. Alhoewel het bakken van taarten, cakejes en koekjes heb ik altijd wel leuk gevonden. Deze vormpjes kwam ik tegen bij de Aldi, en ik kon deze leuke printjes niet laten liggen. Ik weet alleen de prijs niet meer maar volgens mij betaalde ik voor deze 2 samen rond de €2,00

Bij de Lidl hadden ze deze leuke paas decoratie voor op de cup cakejes. Zo even uit mijn hoofd, want ik heb de bon niet bewaard betaalde ik hiervoor rond de €1,50

En gisteren liep ik nog even door de Kruidvat en toen kwam ik deze leuke strijkplankhoes tegen. Ik vind zwart/wit altijd leuk maar deze met cactussen maakte het wel af. En wij hebben nog gewoon een redelijke simpele strijkplank dus ik ga er vanuit dat deze past. Ik betaalde voor deze hoes €3,49 en er is ook nog een variant met stippen.

Dit waren een aantal aankopen die ik deze week heb gedaan bij leuke en betaalbare winkels. Vind je het leuk om te zien wat ik zoal koop aan prullaria, leuke aanbiedingen of make-up producten bijvoorbeeld? Laat dat dan hieronder in een reactie weten want dan zal ik dit vaker met jullie gaan delen. Heb je nog leuke tips voor mij dan hoor ik dit natuurlijk ook graag van jullie.

Liefs, Gerrie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *